Bedrijfsgegevens 2018-03-12T13:01:12+00:00

Wat wij voor u kunnen betekenen!
NEEM CONTACT MET ONS OP

Bedrijfsgegevens

Automotive Performance Engineers
Postadres: Jaagvelden 82, 5685JN, Best
Vestigingsadres: Ockhuizenweg 14, 5691PK, Son en Breugel

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 70413223
BTW nummer: NL126139052B01

Telefoon: (0031)6-19931767
E-mailadres: info@apetuning.nl

Privacy verklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Automotive Performance Engineers (hierna te noemen APE) kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van APE , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan APE verstrekt. APE kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres

WAAROM APE GEGEVENS NODIG HEEFT
APE verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast kan APE uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit automotive maatwerkoplossingen en dienstverlening.

HOE LANG APE UW GEGEVENS BEWAART
APE bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET DERDEN
APE verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. In geen enkel ander geval worden uw persoonsgegevens aan derden verstrekt.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van APE worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. APE gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden nimmer aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
APE maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van APE bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP- adres van uw computer, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan APE te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. APE heeft hier geen invloed op. APE heeft Google geen toestemming gegeven om via APE verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@apetuning.nl. APE zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
APE neemt de bescherming van uw gegevens zeer serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van APE maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door APE verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via info@apetuning.nl.
www.apetuning.nl is een website van APE. APE is als volgt te bereiken:

Automotive Performance Engineers

Postadres: Jaagvelden 82, 5685JN, Best
Vestigingsadres: Ockhuizenweg 14, 5691PK, Son en Breugel

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 70413223
BTW nummer: NL126139052B01

Telefoon: (0031)6-19931767
E-mailadres: info@apetuning.nl

KRIJG VANDAAG NOG EXTRA INFORMATIE

Heeft U na het bekijken van onze website nog vragen of bent U benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoon nummer: +31(0)6 199 31 767